Menu
Shoppingbag (0)
Subtotaal€ 0,00
Verzendkosten€ 0,00
Totaal€ 0,00
Naar bestellen Verder winkelen

Zo maak je jouw periode thuis leuker!


Een bizarre tijd… De wereldwijde coronapandemie zorgt ervoor dat we veel thuis zijn. De horeca is dicht, geen leuke evenementen, de teamsport ligt eruit en we mogen nog met maximaal 2 personen naar buiten. Om de tijd thuis zo leuk mogelijk te maken hebben wij een aantal leuke activiteiten op een rijtje gezet .

Lekker naar buiten, de natuur in! Ga samen met de kids, alleen of met z’n tweeën het bos in. Zoek een rustig gebied op, dit geldt net zoals bij winkelstraten en drukke parken. Kom je andere wandelaars tegen? Hou dan voldoende afstand! En om je boswandeling nog wat leuker te maken, varieer in je wandelroutes! Geniet en ontdek de mooiste plekjes van Nederland, want we hebben er genoeg ;-)

Dit is misschien een gedurfde activiteit. Heb je kids? Prik dan een Kinderdag… nu denk je Kinderdag, wat houdt dat in? Het is een dag waarbij kinderen mogen bepalen wat er in huis gebeurt, de normale regels gelden even niet. Taart als ontbijt? Oké! De hele dag in pyjama? Ook helemaal goed! Vandaag zijn de kinderen de baas.

Tover de woonkamer om in een thuisbioscoop! Doe de gordijnen dicht, de lampen uit, zorg voor een voorraad aan films en een lading popcorn. Doe je meest comfortabele chill outfitje aan en geniet van een filmmarathon in jullie eigen thuisbioscoop!

Fysiek en mentaal fit blijven is belangrijk, met corona ligt natuurlijk veel stil maar blijf vooral in beweging. Ga fietsen, wandelen, ga naar de sportschool of begin met yoga… Er zijn genoeg dingen die je kunt doen om lekker in beweging te blijven, tijd te verdoen en frustraties in kwijt te kunnen!

Tover je huis om in een restaurant! De hele dag in de keuken staan om in de avond een heerlijk diner op tafel te kunnen zetten. Ga jij voor een 3-gangen menu of toch liever iets simpelers. Dek de tafel zoals in een restaurant, beetje kaarslicht. Voilà, je thuisrestaurant! Hoe ga jij ‘m noemen?

Spelletjesavond! Wij houden ervan lekker competitief spelletjes spelen. Ga je voor een spel als Monopoly waar je de hele avond zoet mee bent of ben jij toch eerder van de afwisseling? Eerst 30 seconds, dan UNO, vervolgens Jenga en als afsluiter Rummikub. Een avond vol vermaak!


Met een beetje creativiteit kom jij de periode thuis wel door. Welke activiteit ga jij als eerste doen?