Menu
Shoppingbag (0)
Subtotaal€ 0,00
Verzendkosten€ 0,00
Totaal€ 0,00
Naar bestellen Verder winkelen

What to wear...


De zomer is nu jammer genoeg echt voorbij… Iedereen mag weer lekker aan de slag bij het werk, kinderen mogen naar school én het wordt kouder. Weet je niet wat je aan moet naar je werk? Wij helpen je een handje. Wij geven je een dosis aan outfit inspiratie!


Favorite print! De Paisley print is HOT! Draag dit printje en je loopt helemaal on trend de deur uit. Ga voor prachtige Paisley print rok met een statement tee, een paar chunky boots. Neem een bikerjack mee voor de finishing touch! Je kent Nederland he, het weer kan zo omslaan ;-)


Het stijltje uit het Wilde Westen is helemaal in! Wil jij er trendy bijlopen? Ga dan voor een toffe maxi-dress met een schattige bloemenprint, draag er een paar Western boots bij en voìla mega trendy woman!


We LOVE a good power suit! Ga voor de boss babe look. Stijl een mooie pantalon met bijbehorende blazer, een leuk blouseje en een paar hakken. Helemaal klaar om te maken indruk op je collega's en te stralen op kantoor!


Voor welke look ga jij? Shop the look en ga he-le-maal on trend de deur uit! Laat je nieuwste Le Ballon outfit zien op Instagram en tag ons! Wij vinden het super leuk om jullie te zien stralen!