Menu
Shoppingbag (0)
Subtotaal€ 0,00
Verzendkosten€ 0,00
Totaal€ 0,00
Naar bestellen Verder winkelen

Trend Alert: Western boots


Yeehaw! Yes het najaar van 2020 staat helemaal in het teken van het Wilde Westen! De cowboy boots, franjes en riemen met grove gespen zijn he-le-maal HOT! De cowboy boots is toch echt wel hét pareltje van dit seizoen. Hier kunnen we geen genoeg van krijgen!


Klein geschiedenislesje, Western boots zijn ontstaan door de manier van leven van Amerikaanse cowboys. De spitse neus hielp de cowboys wanneer ze hun been over het zadel heen slingerde om de beugel snel te vinden. De hak zorgde ervoor dat ze niet door de beugel zouden schuiven. En de hoogte van de laarzen had te maken met bescherming van de beentjes tegen prikkeldraad, scherpe takken, etc.


Cowboy laarzen zijn stoer, stijlvol en maken echt elke outfit af. Maar hoe draag je deze toppers? Ga voor een complete cowgirl look! Combineer een paar Western boots met een goede jeans, een statement shirt en een jasje. Het liefst met franjes ;-) Maak het wat klassieker door het jasje te vervangen door een blazer. Je kunt deze stoere boots ook goed combineren met romantische bloemenjurken en lange rokken. De balans tussen vrouwelijk en stoer is juist MEGA trendy!


Met cowboy boots zit je altijd goed! Shop snel de leukste Western items bij Le Ballon en ga helemaal on trend over straat!