Menu
Shoppingbag (0)
Subtotaal€ 0,00
Verzendkosten€ 0,00
Totaal€ 0,00
Naar bestellen Verder winkelen

Trend Alert: the Paisley print


Jaa, wij hebben een nieuwe obsessie! Het Paisley printje! We hebben ‘m allemaal wel voorbij zien komen, want deze print is he-le-maal HOT! Een print die eindeloos voorkomt in veel verschillende kleuren. Het is aan jou hoe jij ‘m draagt!


De paisley print, een motiefje dat oorspronkelijk uit Perzië komt, maar haar naam heeft te danken aan de Schotse stad Paisley. Door export kwam het Paisley motief al snel vanuit Perzië in Europa terecht. Eigenlijk konden alleen de allerrijkste Engelsen dit motiefje betalen. De Schotse textiel makers uit Paisley zagen al snel een gat in de markt en begonnen met het produceren en verkopen van goedkopere varianten.


Stijl een blouse met het ON TREND paisley printje, met een jeans en een paar sneakertjes voor een casual outfit. Of ga voor een heerlijke paisley-print maxi-dress, voor een fijn boho gevoel! Je kunt zelfs een power suit met het paisley motiefje dragen! Zo ga je helemaal trendy de deur uit!


Helemaal overtuigd van het Paisley printje? Shop dan snel en eenvoudig al jouw favoriete Paisley printjes bij Le Ballon!