Menu
Shoppingbag (0)
Subtotaal€ 0,00
Verzendkosten€ 0,00
Totaal€ 0,00
Naar bestellen Verder winkelen

Trend Alert: Shining Lurex


We zagen het van de zomer al & AW2020 zetten we deze trend lekker door: LUREX! Wij worden enorm blij van de lurex trend. Want deze amazing stof zorgt ervoor dat jij all day & every day kan stralen! Wie zegt dat glitter & glamour alleen voor feestjes en feestdagen zijn? De lurex trend zorgt voor de daily glamour, girls!


Lurex is textielvezel, die bestaat uit goud-, zilver- of bronskleurige metaalgaren. Deze metaalgaren wordt verwerkt samen met een andere stof, die wél zacht is, zodat je kleding krijgt met een subtiele glitter. Lurex werd pas in de 20e eeuw voor de eerste keer ontwikkeld. De stof werd toen voornamelijk in jurken, blouses en lingerie verwerkt. Anno twintig-twintig wordt lurex eigenlijk in alles verwerkt, van vesten tot tops tot jurken, et cetera et cetera.


Het fijne aan deze trend is dat je het eigenlijk met al-les kan combineren. Ga voor een stoere jeans met een strakke lurextop, of ga voor een lurex maxi-skirt met een stoere statement tee & a leather jacket. Onze all-time fall fave is het wikkelvest van Femme9. Perfect voor over al jouw fall looks!


Overtuigd van deze fan-tas-tische trend? Shop dan heel snel de allerleukste items mét lurex online bij Le Ballon. Of kom gezellig een keer bij ons langs in een van onze winkels! We would love to see you!