Menu
Shoppingbag (0)
Subtotaal€ 0,00
Verzendkosten€ 0,00
Totaal€ 0,00
Naar bestellen Verder winkelen

Tips & Tricks voor het langer mooi houden van je kleding


Nieuwe kleding wil je natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden! Maar hoe doe je dat? Vandaag geven we jou een aantal tips om meer jouw nieuwe items te halen. Enn… win-win want hiermee draag je gelijk bij aan een duurzamere wereld. Wastips en bleekadvies, met deze tips kun je langer van je nieuwe aankopen genieten!


#1 Zweetgeurtjes? Vul een emmertje met water en een flinke scheut azijn. ‘Ja, je leest het goed!’ Laat je kleding hier een nachtje in weken en voilà weg met die vieze geurtjes!


#2 Wasmachine klaar? Haal je kleding er dan meteen uit. Als je je kleding langer in de wasmachine laat zitten, dan gaat je kleding kreuken.


#3 Let the sun shine! De zon is een natuurlijk bleekmiddel dat beter werkt dan vlek verwijderaars. Gratis & veel duurzamer! Heb jij dus last van hardnekkige vlekken in je favoriete items? Laat het item dan even lekker in de zon liggen en zie de vlekken als sneeuw voor de zon verdwijnen!


#4 Maak een wasmachine van je badkamer! ‘Huh? Hoe doe je dat dan?’ Laat je gedragen kleding een douchebeurt in de badkamer hangen. De stoom maakt je kleding een beetje vochtig, wat ervoor zorgt dat gekke geurtjes verdwijnen.


#5 Less is more! Gebruik niet te veel wasmiddel, dit én slecht voor de wasmachine, én slecht voor jouw kleding. Ook hoef je de meeste kleding ook echt niet na één keer dragen te wassen. Hang het een nachtje buiten, of even bij een open raam dan ruikt het de dag erna weer lekker fris.


#6 Deze trick zal ook een beetje gek klinken. Suède kun je reinigen als je er een stuk oud witbrood overheen wrijft. En net zoals suède wordt ook vilt weer mooi schoon als je er met een stuk oud witbrood overheen wrijft.