Menu
Shoppingbag (0)
Subtotaal€ 0,00
Verzendkosten€ 0,00
Totaal€ 0,00
Naar bestellen Verder winkelen

Schoenen van hét moment


Het winterseizoen van 2020/2021 is bijna een CTRL+V, CTRL+C van het winterseizoen van 2019/2020. Wel komen de trends terug in een nieuw jasje met verrassende elementen. De trends die er vorig seizoen waren, zien we nu duidelijker.

Ver-liefd op deze trend! De Western Cowboy boots. We zien veel schoenen met een Western tintje, van alleen een schuine hak tot cowboy all-over. De enkellaarsjes in Western stijl en lange Westernlaarzen domineren duidelijk. Ga voor een Western enkellaarsje van Poelman of ga toch voor de complete cowboy boots van Shoecolate!

Super vrouwelijk en heerlijk warm, zo kunnen we deze kniehoge laarzen het beste beschrijven. Vorige winter zagen we zo ook al voorbij komen en deze winter zijn ze he-le-maal terug! Ga voor een mooie suède variant met een hak van Post Xchange. Of ga voor het model van Lamica met een stoere leren touch.

Metallic details, dierenprintjes, chunky platforms en een in het oog springend kleurtje. We zien sneakers dit seizoen met opvallende details. Pak uit met je sneakertjes en ga eens voor iets anders dan wit. Een roze sneaker van Bullboxer met slangendetail bijvoorbeeld of een zwarte sneaker van Shoecolate met gouden metallic details!


De allernieuwste schoenen stromen al binnen. Time to start shopping! Voor welke schoenentrend ga jij? Trendy cowboyboots? Feminine knee high boots? Of toch voor heerlijk comfortabele sneakertje?