Menu
Shoppingbag (0)
Subtotaal€ 0,00
Verzendkosten€ 0,00
Totaal€ 0,00
Naar bestellen Verder winkelen

Outfit per figuurtype


Dé perfecte outfit, hoe bepaal je die? Het is hierbij belangrijk om te weten wat je figuur is. Hierdoor weet je waar je de accenten op moet leggen. Wij geven je hieronder een aantal goede do's en don'ts voor jouw figuur, natuurlijk mét een fijne portie outfit inspiratie!

#APPEL

Ben jij een appeltje? Dit is dé lichaamsvorm voor bijna alle vrouwen. De appel is bij de buik en taille rondgevormd. Je benen daarentegen kun je alle aandacht geven, want die zijn super slank!  Vind je het lastig om je goed te kleden naar je figuur? Dit zijn de do’s en don’ts!

Show your legs! Doe dit met het dragen van wat kortere rokjes of geprinte broeken. Kies voor een top met v-hals om je bovenlichaam optisch smaller te laten lijken. Ook nog eens super sexy en stijlvol! Draag daarentegen geen hooggesloten tops, sjaaltjes of grote kettingen, deze  items laten je bovenlichaam juist optisch groter lijken. Een blouse met overslag is pérfect voor jou. Dit verhult jouw buikje en laat wat huid zien. Laat je taille zien door mooie getailleerde blazers of tops.

#PEER

Volle heupen en billen maar een slanke taille, mooie armen en een gespierde rug. De beschrijving van een peer. Je komt in ieder geval geen vrouwelijkheid te kort met je prachtige curves. Toch wil je de aandacht van deze curves een beetje afhalen. Vind je het lastig om je goed te kleden naar je figuur? Dit zijn de do’s en don’ts!

Trek de aandacht naar je bovenlijf, doe dit door middel van tops in lichte kleuren of met een opvallende print. Flared pants is de perfecte oplossing voor jou. De broek loopt aan de onderkant wijder uit waardoor je benen slanker lijken. Hoge hakken helpen hierbij ook, ze zijn ook nog eens super vrouwelijk. Oversized truien, skinny jeans, strakke rokken en een peer zijn niet bevriend. Hierdoor wordt de aandacht juist op je rondingen gelegd waardoor je breder lijkt dan dat je eigenlijk bent… De focus van een peer ligt echt op de taille, A-lijn werkt dus veel beter voor jou!

#ZANDLOPER

De zandloper is hét figuur waar iedere vrouw van droomt. Vrouwelijk, sexy en je kunt alles dragen wat je maar wilt. Bij een zandloper zijn de heupen even breed als de schouders en is de taille smaller. Vind je het lastig om je goed te kleden naar je figuur? Dit zijn de do’s en don’ts!

Always keep the waistline in mind! Ga voor getailleerde blazers en high waisted jeans of rokken. Jouw figuur is mega vrouwelijk, daar mag best wat mannelijks tegenover staan. Een pak staat jou ge-wel-dig! Blijf wel aan die taille denken! Een kokerrok, een wikkeljurk en een beetje decolleté, dit zijn items die jij in je kast moet hebben hangen. Ga hierin niet te ver. Jouw figuur is al mega sexy, benadruk dit niet met korte rokjes en diepe decolletés.

#PILAAR

Een recht bovenlichaam, slanke heupen en lange eigenschappen. De eigenschappen die passen bij het lichaamstype van een pilaar. Het is als pilaar lastig om vrouwelijke fashion te vinden. Vind je het lastig om je goed te kleden naar je figuur? Dit zijn de do’s en don’ts!

Create a waistline! Dit kan door tops met schoudervulling of ruffles te dragen of door te kiezen voor een riempje in de taille. Je kunt ook kiezen voor het dragen van grotere prints waardoor je bovenlichaam wat voller lijkt. Wrap dresses look amazing on you! Hierbij wordt de nadruk juist op de taille gelegd. Jurkjes met een recht figuur kun je daarentegen beter overslaan. Een col kun je ook beter overslaan, dit doet je lichaamsvorm geen goed.