Menu
Shoppingbag (0)
Subtotaal€ 0,00
Verzendkosten€ 0,00
Totaal€ 0,00
Naar bestellen Verder winkelen

OUTFIT INSPO!


Afscheid nemen van de zomer vindt niemand leuk en doet altijd een beetje zeer. Maar de herfst en winter trends maken toch een hoop goed! Wij houden wel van die heerlijk warme vesten en mooie sjaals! Laat je inspireren door onze favoriete setjes.


De mode spreekt meer dan ooit als je om je heen kijkt. Vorige mode periodes waren wat ingetogen, maar nu mag alles uit de kast worden getrokken! Prints en color blocking zijn bijvoorbeeld helemaal hot op het moment, en ook wij zijn er dol op!


Ben je opzoek naar een trendy en warme jas voor dit najaar, lees dan vooral verder! Met het brede assortiment van Le Ballon zit er altijd wel een jas voor jou tussen. Kou, regen, wind kom maar door! I'M PREPARED!


Accessoires are HOT! Wil je jouw outfit echt een boost geven, neem er dan een leuke accessoires bij, zoals een riem, sjaal of ketting.


Dat mooie schoenen echt onmisbaar voor een trendy outfit zijn, hoeven we jou vast niet meer te vertellen. Wij geven drie musthaves van het moment! Wat is jouw favoriet?


Nog niet genoeg van onze outfit inspiraties? Bekijk ook onze social media voor dagelijkse posts met toffe outfits en leuke quotes! Have fun with shopping !