Menu
Shoppingbag (0)
Subtotaal€ 0,00
Verzendkosten€ 0,00
Totaal€ 0,00
Naar bestellen Verder winkelen

Merk in de Kijker: AAIKO


We stellen je voor aan een nieuw item op onze Le Ballon blog. Le Ballon verkoopt natuurlijk enorm veel verschillende merkjes, verschillend tussen bekende merken & niche labels. Vandaag stellen we je een beetje beter voor aan het merk AAIKO!


AAIKO is een Nederlands modemerk, gevestigd in Amsterdam. In 2006 is Pauline Brakenhoff begonnen met het merk AAIKO, door creativiteit en commercialiteit te combineren op een unieke manier. AAIKO is uitgegroeid tot een internationaal bekend merk met verkooppunten in verschillende landen. Het doel van AAIKO is het inspireren van vrouwen over de hele wereld.


AAIKO is een Japans woord voor ‘geliefd’, in het oud-Germaans staat het voor ‘stoer’. Deze tegenstrijdigheid maakt het merk AAIKO en haar klanten. Dit stralen de collecties van AAIKO ook uit, eigentijdse en innovatieve ontwerpen die comfortabel en gemakkelijk te dragen zijn. AAIKO’s collecties zijn een ode aan nieuwsgierigheid en moed doordat oprichter Pauline een zeer grote interesse heeft naar reizen over de hele wereld.


De nieuwe collectie van AAIKO is net binnen, dus ik zou zeggen… SHOPPEN MAAR! Dit toffe merkje zorgt dagelijks voor een comfortabele maar eigenzinnige outfit die je perfect met jouw stijl kan matchen!