Menu
Shoppingbag (0)
Subtotaal€ 0,00
Verzendkosten€ 0,00
Totaal€ 0,00
Naar bestellen Verder winkelen

Fashion trends 2020!


Deze modetrend staat heel vrouwelijk en past bij ieder figuur. Dan hebben wij het natuurlijk over de glanzende en soepele stoffen. Deze stoffen worden dan ook niet alleen verwerkt in rokken, maar ook in mooie blouses.

Deze blouses zijn van een mooie glanzende stof gemaakt en zijn in twee kleuren verkrijgbaar. Leuk te combineren met een stoere jeans of een mooie rok voor een chiquere stijl.


Deze kleuren worden in 2020 helemaal hot en zullen overal in terugkomen. De rode kleur straalt power en vertrouwen uit en kan chique of stoer worden gedragen. Ook geel blijft trendy, saffraan en en zachtgeel zullen de modekleuren van de lente/zomer van 2020 worden. Ook is een echte klassieke de groene tint die de outfit echt een boost geeft. Een mooie lichtblauwe kleur geeft de outfit een frisse uitstraling en is makkelijk met andere kleuren te combineren. Koraal blijft deze lente/zomer toch echt de meest voorkomende kleur en is niet meer weg te denken in het modebeeld


Genoeg leuke kleuren om uit te kiezen dus! Le Ballon heeft daarom al wat leuke setjes samengesteld om het nieuwe jaar helemaal hip te starten!