Menu
Shoppingbag (0)
Subtotaal€ 0,00
Verzendkosten€ 0,00
Totaal€ 0,00
Naar bestellen Verder winkelen

Animal print hot!


Dit printje is hotter dan hot, en bijna iedereen kent hem wel, luipaard print. Hij is niet meer weg te denken in de winkels en het is overal terug in terug te vinden: schoenen, sieraden en kleding.

So easy! 

Luipaard print is super makkelijk te combineren, met bijvoorbeeld de zebra print die hier op deze Poelman schoenen zit. Trek een item met luipaard print aan en je bent ready to go! Dit geeft je oufit een enorme boost, maar niet alleen luipaard print is een geweldig hot item, probeer ook eens andere printjes! 


Chique en stijlvol dat is de krokodillenprint zeker. Dit is zo’n print die eigenlijk altijd kan en nooit uit de mode zal raken. Dit in tegenstelling met andere prints die een stuk moeilijker te combineren zijn.

Tijgerprint

Dit printje is een minder hot printje. We zien het veel minder in de winkels hangen dan bijvoorbeeld de panterprint. Dit komt simpelweg, omdat panterprint een stuk populairder is en er daarom meer kledingstukken met panterprint worden gemaakt. Een belangrijk verschil tussen panter en tijgerprint is dat panterprint stippen bevat. Tijgerprint heeft geen stippen, maar strepen!   


Tijd voor een nieuwe dierenprint, daar is de zebra! Inmiddels wint deze print het al bijna van de panterprint, en is dus goed aan de weg aan het timmeren met zijn populariteit.


Slangenprint is een printje die je tegenwoordig ook steeds meer ziet verschijnen. Combineer dit printje met stoere boots of draag het bij een rokje en je bent ready to shine!


Panterprint wie kent hem niet? Dit printje heeft inmiddels iedereen wel in de kast hangen. Maar combineer hem eens anders dan anders, bijvoorbeeld met een ander printje. Dit shirtje heeft bijvoorbeeld het bekende panterprintje, maar in combinatie met een zebraprint. Helemaal hot!


Ik ben helemaal wild van deze printjes en kan niet wachten met het maken van leuke wintercombinaties. Welke print is jouw favoriet? By: Imke Schilten