Menu
Shoppingbag (0)
Subtotaal€ 0,00
Verzendkosten€ 0,00
Totaal€ 0,00
Naar bestellen Verder winkelen

Teamleider Fashion Warehouse

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Terug naar klantenservice


Heb jij ervaring in de online/webshop wereld, voel jij je helemaal thuis in de fashion en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Kom dan ons team versterken!

Jouw rol in de organisatie

We groeien snel en ons warehouse in Den Bosch is het hart van onze organisatie. Als Teamleider Fashion word jij een belangrijke schakel naar onze klant; van bestelling tot de bezorging aan huis. Jij zit zelf tussen alle fashion items. Hiernaast zorg je ervoor dat in onze winkels alle nieuwste fashion items liggen. Je hebt oog voor de kwaliteit binnen het warehouse en denkt na over hoe deze behouden en verbeterd kan worden. Natuurlijk werk jij ook grotendeels mee op de vloer.

Werkzaamheden

Jij bent gek op fashion!

Daarnaast ben je commercieel ingesteld en ga je altijd resultaatgericht te werk. Door je stressbestendige karakter kun je goed omgaan met werkdruk en blijf jij altijd het overzicht bewaken. Flexibel is jouw tweede naam en als echte teamplayer weet je op enthousiaste en gedreven wijze je team te betrekken bij alle processen. Dit is natuurlijk ook mede te danken aan jouw heldere communicatie in woord en geschrift.

Wij bieden jou...

Wij verwachten van jou...

Dat jouw handen gaan jeuken om elke dag met de nieuwste fashion items te werken. Dat je op de werkvloer staat met gepast ownership & dat jij je team inspireert. Je beschikt over minimaal een MBO niveau4 4 diploma en 1 tot 3 jaar relevante - leidinggevende -  werkervaring in de fashion. Tot slot ben je woonachtig in de omgeving van Den Bosch. Het betreft een fulltime functie (40u p/w) waarvan je minimaal drie dagen in de maand op zaterdag werkt.

Klinkt dit als een job die perfect bij je past? Stuur dan vandaag nog een mail naar sophie@leballon.nl met je CV en motivatie.