Menu
Shoppingbag (0)
Subtotaal€ 0,00
Verzendkosten€ 0,00
Totaal€ 0,00
Naar bestellen Verder winkelen

Stage Marketing & Communicatie

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Terug naar klantenservice


Ben jij een Marketing & Communicatie student met (heel veel) liefde voor fashion? Mis is deze kans dan niet! Op ons hoofdkantoor in Den Bosch is er ruimte voor een enthousiaste en leergierige meewerk stagiair(e)!

Wat ga je doen?

Als Marketing & Communicatie stagiair(e) voor Le Ballon ben jij (mede-)verantwoordelijk voor alle activiteiten op de marketingafdeling. Je houdt je onder andere bezig met het schrijven van blogs, het maken van uitingen op onze social media kanalen en zorgt ervoor dat onze webshops compleet & inspirerend zijn én blijven! Laat zien wat je in je mars hebt en wij geven jou alle verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng.

Wie ben jij?

Een ambitieuze doorzetter die creatief én commercieel is! Feeling met de modebranche is natuurlijk een harde eis ;-) Verder is snel kunnen schakelen - tussen verschillende doelgroepen - een grote pré. Daarnaast:

  • Volg je een HBO opleiding in de richting van Marketing, Communicatie of vergelijkbaar;
  • Ben je op zoek naar een fulltime stageplek voor de duur van minimaal 5 maanden;
  • Beheers je de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift;
  • Heb je ervaring met Adobe Creative Cloud, zoals Photoshop;
  • Ben je een échte teamplayer, die ook goed zelfstandig aan de slag kan;
  • Heb je een proactieve houding en geen van 9-5 mentaliteit.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een leuke en leerzame stage met een jong en gezellig team bij het leukste modebedrijf in ’s-Hertogenbosch, waarin je alle ruimt krijgt om jezelf te ontwikkelen;
  • Een passende stagevergoeding en goede secundaire voorwaarden zoals wekelijks sporten met het team (als het weer mag ;-) en een héle fijne personeelskorting op al onze producten.


Zo heeft Yannick haar stage bij Le Ballon ervaren:

"Een gezellige, drukke én leerzame periode, zo kan ik mijn stage bij Le Ballon wel beschrijven. Omschakelen naar een 40-urige werkweek was wel even wennen. Gelukkig werd ik goed ontvangen, wat ervoor zorgde dat ik me al snel op mijn gemak voelde. Door mijn opgegeven leerdoelen, werd er goed naar me geluisterd en kreeg ik ook echt te leren wat ik graag wilde leren. Ik heb mezelf kunnen ontwikkelen in het gebruik van de Adobe Programma’s zoals Photoshop en Premiere Pro. Daarnaast heb ik mezelf ook echt kunnen ontwikkelen in het schrijven van teksten. Ik heb veel verantwoordelijkheid gekregen waardoor ik echt deel uitmaakte van de organisatie. Al met al een enorm leerzame en fijne periode!"

Kan jij jezelf vinden in bovenstaande punten en begint jouw hartje sneller te koppen van deze vacature? Solliciteer dan direct door een mail te sturen naar sophie@leballon.nl