Menu
Shoppingbag (0)
Subtotaal€ 0,00
Verzendkosten€ 0,00
Totaal€ 0,00
Naar bestellen Verder winkelen

Shoppen op Afspraak

Plan nú jouw shop afspraak met onze online booking tool! Bekijk per winkellocatie de beschikbare tijden:

Amersfoort

Apeldoorn

Arnhem

's-Hertogenbosch

Ede

Eindhoven

Enschede

Nijmegen

Utrecht

Veenendaal

Is de tijd die jij langs wil komen niet meer beschikbaar? Bel even naar de winkel om de mogelijkheden te checken! Hier vind je een overzicht van alle filialen en nummers.

Hoe het werkt
Je kan in al onze winkels terecht om te shoppen op afspraak! Aan deze service zijn geen extra kosten verbonden & we hanteren geen minimaal bestedingsbedrag, Je bent dus nergens toe verplicht en je afspraak is geheel vrijblijvend :-) Je kan jouw afspraak inplannen in elk van onze 10 filialen op een moment dat jou het beste schikt!

- Wil je na 18:00 een afspraak inplannen voor de dag erna? Je kan dan vanaf 10:00 terecht! Reserveringen vóór dit tijdstip zijn, ondanks acceptatie door onze tool, niet mogelijk.

- Wil je jouw online bestelling ophalen of retourneren? Neem even telefonisch contact op met de winkel. je hoeft geen afspraak te maken via onze tool.

RIVM richtlijnen
Natuurlijk vinden we het super gezellig om jou in onze shops te ontvangen! Jouw veiligheid (én die van ons personeel) staat echter voorop! Daarom hanteren we de RIVM richtlijnen & verschillende maatregelen:
- We houden 1.5 meter afstand
- We dragen een mondkapje en vragen jou hetzelfde te doen
- We reinigen & desinfecteren onze winkel extra vaak
- We vragen je met (contactloze) pin te betalen

Wil je alvast jouw wensen doorgeven aan de styliste?
Dat is natuurlijk geen probleem! Geef, tijdens het boeken, in het opmerkingen-veld aan dat je graag telefonisch contact wil. Wij zorgen dan dat de styliste je belt om ál jouw vragen en wensen door te nemen. Vervolgens gaat ze op zoek naar toffe sets en leuke merken die aansluiten bij jouw wensen. Deze persoonlijke selectie hangt natuurlijk voor je klaar tijdens jouw shopsessie!

Aanmelden
Ben je enthousiast geworden? Wat leuk! Je meld je heel gemakkelijk aan via onze online tool. Ook kun je telefonisch contact opnemen met de winkel óf even langslopen!

*Wij gaan zorgvuldig om met je persoonlijke informatie. Dat betekent onder meer dat wij de gegevens niet verder gebruiken dan strikt noodzakelijk is en alle persoonsgegevens ook intern als vertrouwelijk behandelen. Je persoonlijke informatie wordt niet gedeeld met derden.