Menu
Shoppingbag (0)
Subtotaal€ 0,00
Verzendkosten€ 0,00
Totaal€ 0,00
Naar bestellen Verder winkelen

Maestro

Uitleg Maestro

Terug naar klantenservice


Vanaf nu kun je jouw Maestro® kaart gebruiken om online te shoppen!* Het enige wat je nu nodig hebt is een SecureCode™. Een unieke code waarmee je online even veilig kan betalen als met jouw PIN-code in een winkel.


Hoe begin ik eraan?
Als jouw kaart is uitgegeven door één van de deelnemende banken*, neem dan contact op met jouw bank om zeker te zijn dat je met jouw Maestro® kaart online kan shoppen. Zodra jouw kaart is geactiveerd, stuurt jouw bank je een authenticatiemiddel, mocht je dit nog niet ontvangen hebben. Dit kan een Personal Card Reader (persoonlijke kaartlezer) of Digipass zijn en deze heb je nodig voor elke online aankoop die je doet. Met deze eenvoudige hulpmiddelen in de hand—jouw kaart en jouw authenticatiemiddel—ben je klaar om online te shoppen! 

WAT IS SECURECODE™ EN HOE WERKT HET?
SecureCode™ is het authenticatiesysteem van Maestro® waarmee jij veilig en met totale gemoedsrust online kunt shoppen. Hierdoor wordt online shoppen met Maestro® net zo veilig als op de winkelvloer.

Afhankelijk van de bank waarbij jij aangesloten bent, zal je een persoonlijke kaartlezer of Digipass ontvangen hebben. Deze heb je elke keer nodig als je online iets wilt kopen. Jouw persoonlijke kaartlezer of Digipass genereert een unieke code voor de transactie die jij maakt om zo jouw identiteit te controleren, toestemming te verlenen voor de betaling en helpt je te beschermen tegen fraude. 


* Op dit moment bieden in België de volgende banken online winkelen met Maestro® aan: ABK Bank, Argenta, AXA Bank, Bank J. Van Breda & C°, Belfius, Beobank, BNP Paribas Fortis, CBC, Centea, Deutsche Bank, Fintro, ING, KBC en VDK. Op dit moment kan je Maestro® alleen gebruiken om online te shoppen indien jouw kaart is uitgegeven door één van deze banken. Allicht zullen meer banken in de nabije toekomst de mogelijkheid aanbieden om online te shoppen met Maestro®.

Niet gevonden wat je zocht?

Vul hieronder een zoekterm in waarnaar je wilt zoeken.

Je kunt ook nog altijd onze klantenservice bellen of emailen

Onze klantenservice staat altijd voor je klaar en is geopend van Ma. t/m Vr. van 9.00 - 17.00.
Emails worden binnen 24 uur behandeld en beantwoord.

088 24 68 019 klantenservice@leballon.nl
Terug naar klantenservice