Menu
Shoppingbag (0)
Subtotaal€ 0,00
Verzendkosten€ 0,00
Totaal€ 0,00
Naar bestellen Verder winkelen

Ons bedrijf

Le Ballon Kleding & Schoenen

Terug naar klantenservice


Le Ballon is een Multibrand store met de perfecte mix van kleding & schoenen. Met een modegeschiedenis van ruim 30 jaar zijn we uitgegroeid tot de favoriete shop-bestemming van menig vrouw. Ons doel is om jou er op je best uit te laten zien! Dit doen we door wekelijks onze collectie aan te vullen, je te inspireren met de leukste looks & natuurlijk door gedegen advies te geven.

Naast veel eigen productie en design hebben wij de leukste items geselecteerd bij onze merken. Samen met een zorgvuldig samengestelde schoenencollectie zorgt dit voor een uniek aanbod. Bovendien kenmerkt de collectie zich in het bijzonder door de brede keus voor een uiteenlopende doelgroep, vertaalt naar diverse prijsklassen.

Met een bezoek aan onze website en winkels zal je ontdekken dat creativiteit, exclusiviteit en een betaalbare prijs samengaan. Er is altijd een Le Ballon bij jou in de buurt, waar de koffie al op je staat te wachten!

Natuurlijk kan je ook online ons aanbod bekijken en shoppen vanuit je luie stoel. Bekijk onze online collectie kleding & schoenen of laat je inspireren door onze samengestelde looks!

Niet gevonden wat je zocht?

Vul hieronder een zoekterm in waarnaar je wilt zoeken.

Je kunt ook nog altijd onze klantenservice bellen of emailen

Onze klantenservice staat altijd voor je klaar en is geopend van Ma. t/m Vr. van 9.00 - 17.00.
Emails worden binnen 24 uur behandeld en beantwoord.

088 24 68 019 klantenservice@leballon.nl
Terug naar klantenservice