Menu
Shoppingbag (0)
Subtotaal€ 0,00
Verzendkosten€ 0,00
Totaal€ 0,00
Naar bestellen Verder winkelen

Bezorgmogelijkheden

Hoe wil jij jouw bestelling bezorgd hebben?

Terug naar klantenservice


Bij Le Ballon heb je de mogelijkheid om te kiezen uit drie verschillende bezorgmogelijkheden.

Thuisbezorgen

Bestellingen worden GRATIS bij jou thuisbezorgd bij bestellingen boven de €50. Bij orders onder dit bedrag bedragen de verzendkosten €2,99. Je kunt zelf kiezen naar welk adres je het wilt opsturen. Dit kan bijvoorbeeld naar jou thuis of op jouw werkadres! Als jouw bestelling is verzonden, ontvang jij per mail aan Track & Trace code, zodat je het pakket kunt volgen. 

De pakketten van Le Ballon worden verstuurd via PostNL. De pakketten worden bij je aan de deur aangeboden of door de brievenbus, als het gaat om een kleiner pakket. 

Ben je niet aanwezig op het moment dat het pakketje wordt bezorgd? Dan krijg je bericht van PostNL dat jouw pakket is afgegeven bij de buren of dat het pakket de volgende dag nogmaals wordt aangeboden. 

PostNL Afhaalpunt

Je kunt ook kiezen voor een PostNL Afhaalpunt bij jou in de buurt. Dit zijn geselecteerde punten die jouw bestelling in ontvangst kunnen nemen. Ook hierbij is jouw pakket te volgen via een Trak & Trace code. Ga je jouw pakket ophalen bij één van deze afhaalpunten? Vergeet dan niet een identiteitsbewijs mee te nemen!

Afhalen in één van onze winkels

Woon je in de buurt van onze winkels? Dan kun je ook hier jouw pakket gratis laten bezorgen. Je ontvangt per mail een bevestiging vanaf wanneer jouw pakket is af te halen. Vergeet ook hier niet jouw identiteitsbewijs mee te nemen!