Menu
Shoppingbag (0)
Subtotaal€ 0,00
Verzendkosten€ 0,00
Totaal€ 0,00
Naar bestellen Verder winkelen

Assistent Bedrijfsleidster Veenendaal

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Terug naar klantenservice


Voor ons filiaal in Veenendaal zijn wij op zoek naar een energieke, enthousiaste fulltime assistent  filiaalmanager. Wij zijn op zoek naar een gedreven assistent met een liefde voor kleding, fashion & accessoires en iemand die het leuk vind om de mooiste setjes en combinaties te verkopen aan onze (vaste en nieuwe) klanten. 

De werkzaamheden zijn per dag verschillend en elke dag is anders. Als assistent ben je de rechterhand van de filiaalmanager. Samen met de filiaalmanager ben je verantwoordelijk voor alle resultaten. Je vervangt de filiaalmanager bij afwezigheid. Je adviseert klanten, voor een strakke en frisse winkel en je zorgt dat klanten met een glimlach op hun gezicht de winkel uit gaan. Het is belangrijk dat je goed naar de klant luistert en een goede service biedt. Daarnaast kan jij uitstekend in teamverband werken en probeer je altijd het beste in je team naar boven te halen!

Wij bieden een passend salaris, een leuke personeelskorting op al onze items. een werkplek waar geen dag hetzelfde is, waar ruimte is voor humor, eigen initiatief en nieuwe ideeen!

Ben jij fulltime beschikbaar? Dan hebben wij een leuke baan voor je!

Als we je gegevens ontvangen hebben ontvang je zo spoedig mogelijk een reactie.