Menu
Shoppingbag (0)
Subtotaal€ 0,00
Verzendkosten€ 0,00
Totaal€ 0,00
Naar bestellen Verder winkelen

Riverty by AfterPay

Uitleg achteraf betalen

Terug naar klantenservice


Bestellen, ontvangen, zien, en dán pas betalen wat je wilt houden. 

Daarmee maakt Riverty by AfterPay het online kopen van producten, wel héél veilig en comfortabel! En… achteraf betalen met Riverty is zó gemakkelijk.

Je kunt bij ons achteraf betalen tot € 500,- 
Wil je meer bestellen dan kun je betalen met iDeal, Mastercard, Visa en Paypal

Het werkt als volgt:

HOE TE BESTELLEN
In de online checkout/kassa kies je dan als betaalmethode voor Riverty (achteraf betalen). Deze is zichtbaar bij een totaalbedrag onder de €500. Je rondt je bestelling af. Hiervoor heb je geen betaalpas, e.dentifier of TAN-codes nodig. Voor de service van Riverty worden €3,50 kosten gerekend.

JE ONTVANGT JOUW BESTELLING
Je ontvangt de bestelde producten van de webwinkel waar je jouw bestelling hebt geplaatst. Pas ná ontvangst van je bestelling ontvang je van Riverty een e-mail met de factuur.

FACTUUR PER E-MAIL
Riverty stuurt jou per e-mail de factuur nadat je jouw bestelling hebt ontvangen. Deze factuur kun je betalen hoe en wanneer het jou het beste uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen. Dit kan via de iDEAL-knop in je factuur of door het bedrag over te
maken via internetbankieren. Veilig en handig.

RETOURNEREN
Indien je voor de achteraf betaalmethode van Riverty by AfterPay kiest zijn de retour verzendkosten voor eigen rekening. Gratis inleveren is mogelijk bij een bezoek aan één van onze winkels. Na het online aanmelden van je retour kun je het pakket inleveren of verzenden via een pakketpunt.

RUILEN
Het retour sturen van de producten is zoals hierboven aangegeven voor eigen rekening. Indien je een andere maat of kleur wilt, plaats dan een nieuwe bestelling. Zo ontvang je het snelst een ander artikel.

VALIDATIE EN BETAALPROCES
Riverty voert voor Le Ballon het volledige achteraf betaalproces uit. 

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen, voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen over je bestelling / betaling contact met Riverty opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentengedeelte van de Riverty website.

 

 

 

Niet gevonden wat je zocht?

Vul hieronder een zoekterm in waarnaar je wilt zoeken.

Je kunt ook nog altijd onze klantenservice bellen of emailen

Onze klantenservice staat altijd voor je klaar en is geopend van Ma. t/m Vr. van 9.00 - 17.00.
Emails worden binnen 24 uur behandeld en beantwoord.

088 24 68 019 klantenservice@leballon.nl
Terug naar klantenservice